woensdag 5 maart 2008

Thuistraining

Vandaag (dinsdag 4 maart) was het weer eens tijd voor een training op de hometrainer. Na een hele mooie dag met veel zon was het in de avonduren goed mis, een knetterende hagelbui op m'n kop van m'n werk naar huis. Ook de andere vormen van water kwamen de rest van de avond naar beneden dus het was deze keer binnen blijven.
M'n oude Koga ging weer in de Swing en werd voor de tv gezet, klaar voor anderhalf uur stilstaand werk. Het werd een gewone D1-training, hartfrequentie netjes rond de 130 en het voordeel van de hometrainer is wel dat je hartslag gedurende die anderhalf uur mooi constant blijft, geen windvlagen, bochten, stoplichten, heuveltjes e.d. Om de verveling tegen te gaan had ik eerst het idee om de 2e helft van de wedstrijd AC Milan - Arsenal af te kijken maar het werd toch maar een DVD'tje in de speler : "I, Robot" met Will Smith. Een film uit 2004 die kort gezegd gaat over robots die in opstand komen. Kijk op IMDB.com of op movie2movie.nl voor een uitgebreidere beschrijving. Best een onderhoudende film die in ieder geval de fietstijd wat sneller deed gaan.
Drijfnat van het zweet (nog zo'n voordeel van binnen fietsen) kroop ik na anderhalf uur weer van het zadel en werden alle attributen weer netjes opgeborgen. Nog even wat buikspieroefeningen er achteraan en de tarining voor de dinsdagavond zat er weer op. Hopelijk donderdag weer lekker buiten, want ondanks de leuke film gaat er toch niks boven fietsen in de frisse buitenlucht.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ha! Nu snap ik die fiets in de huiskamer! :-)