vrijdag 12 maart 2010

Mallorca VII The End

De laatste dag van een bijzondere week op Mallorca. Een week waarin het weer niet altijd mee zat, waarin we toch veel konden fietsen en die eindigde met een prima slotaccoord. Een mooie zonnige dag en we gingen nog een lekker rondje fietsen voordat we alle spullen weer gingen inleveren en verzamelen voor vertrek.
Na het iets vroegere ontbijt gingen we op weg voor een rondje van zo'n 75km, lekker langs de kustweg en door het binnenland weer terug. Lekker ontspannen en nog even heerlijk genieten van de omgeving en van het weer. De stemming zat er goed in want dit voelde aan als lente en er werden nog even flink wat foto's en filmpjes geschoten (zie onze team hyves).
Na bijna 3 uur fietsen over de mooie Mallorcaanse wegen reden we de boulevard op waar de toeristen inmiddels ook uit hun schuilplaatsen waren verschenen en de kust een heel wat gezelliger en warmere aanblik gaven. Even nog een teamfoto en daarna onze laatste stop bij Frankie waar we ons tegoed deden aan lekkere Hollandse pannekoeken met een Spaans tintje.
Van uitstel komt afstel en niet dat we dat niet wilden, maar we moesten echt gaan douchen en inpakken en nadat we laatste stroop en suiker van onze monden hadden geveegd vertrokken we naar ons hotel.
Schoon gewassen, bepakt en bezakt zaten we wat later in de lounge te wachten op ons busje die ons terug zou brengen naar het vliegveld. Nog even relaxen, afscheid nemen van oude en nieuwe bekenden en om half 4 was het tijd om te gaan.
"Partir c'est mourir un peu" en met toch wel een beetje pijn namen we afscheid van Rob, die nog een week langer bleef. Pijn omdat hij veel beter weer zou gaan krijgen, the lucky bastard! Maar ook natuurlijk omdat het vierde wiel van de wagen brak en dat rijdt een stuk minder.
Einde van 7 dagen sportieve gezelligheid en zeker voor herhaling vatbaar. De volgende wordt er eentje met korte-broeken-weer en zonnebrandcrême-dagen dat was de afspraak.
André, Rogier en JdR-cycling bedankt voor een mooie week en tot een volgende keer!



Amber, Ton, Rob en Johan

Geen opmerkingen: