vrijdag 18 december 2009

Op weg naar een nieuw jaar

Het was al niet echt een optie om 's avonds buiten te gaan fietsen, maar nu er ook nog eens een flink pak sneeuw is gevallen draait de Tacx overuren.
Afgelopen dinsdag even virtueel Nederland ontvlucht en een stuk van de Iron Horse Classic gereden en gisteren met een lekkere beat op de achtergrond 2 series van 2 x 5 minuten staand klimmen in een rit van bij elkaar 1 uur en 20 min.
Beide keren precies 40 km overdekt gezweten met links van mij door het raam het uitzicht op de grote verlichte Capelse kerstboom voor het gemeentehuis en rechts van mij het flakkerende kaarslicht in de woonkamer.
Toch een beetje kerstgevoel tijdens het fietsen waarbij de gedachten af en toe wegdwalen naar degenen die deze dagen in veel moeilijker omstandigheden verkeren. Sinds ik mij het doel heb gesteld mij in te zetten voor Alpe d'HuZes zijn er dagen dat ik het amper van mij af kan zetten, een leeg gevoel heb en maar moeilijk inspiratie kan vinden voor het schrijven van een leuke blog. Gelukkig overheersen de dagen dat ik me realiseer dat ik moet genieten van het leven en mijn gezondheid moet koesteren. Dat ik moet genieten van nieuwe vriendschappen en vooruit kan kijken naar een mooi nieuw jaar met veel leuke dingen.
Een jaar waar fietsen weer een prominente rol in zal spelen en waar weer heel veel kilometers de revue zullen passeren.
Hierbij wil ik alle lezers en iedereen die dit jaar zo enthousiast en leuk hebben gereageerd op mijn berichten en in mijn gastenboek alvast prettige Kerstdagen wensen en een voorspoedig 2010 !

1 opmerking:

Theo zei

Ha Ton,
Ik wil jou niets minder toewensen voor het nieuw jaar! Ik hoop dat je de prachtige doelen die je jezelf stelt met gezondheid en plezier mag halen.
Maar eerst nog heerlijke feestdagen en prettige 'indoor' trainingen gewenst!
Groet,
Theo